Kreston Croatia logo

O nama

MISIJA

Biti dugoročni i pouzdani partner koji u svakom trenutku razmišlja i djeluje usmjereno na budućnost klijenta i poslovanja, te svim klijentima, bez obzira na veličinu i vrstu djelatnosti, pruža uslugu na najvišoj razini kvalitete.

VIZIJA

Kreston Croatia predani je partner koji vas svojim opsežnim znanjem i vještinama podržava u postizanju vaših osobnih ciljeva. Tu smo za poduzetnike koji gledaju dalje od danas. Naša ambicija je biti pružatelj financijskih usluga u našoj regiji.

Naše prednosti

strelica - ikona
Opsežno znanje velikog broja financijskih usluga.
strelica - ikona
Zahvaljujući kontaktima i međunarodnoj mreži, svaki klijent može profitirati kroz jednostavnije i optimalnije procese u nacionalnom i međunarodnom poslovanju.
strelica - ikona
Znanjem naših stručnjaka dobivate brža poslovna rješenja.
strelica - ikona
Kroz visok stupanj inovativnosti svaki klijent ima koristi od visokog stupnja prilagodljivosti promjenjivim tržištima i potrebama.

Naše vrijednosti

Kvaliteta i kompetentnost

Savjetujemo sve naše klijente u strateškim i operativnim pitanjima. Razmišljamo analitički, kreativno i na način koji gleda u budućnost. Vaš smo dugoročni i pouzdani partner koji u svakom trenutku razmišlja i djeluje usmjereno na potrebe Vas samih.

Fokus na klijenta

Usredotočeni smo na potrebe naših klijenata i strastveni smo u pružanju sveobuhvatnih savjeta i inovativnih rješenja. Na taj način našim klijentima uvijek jamčimo dodatnu vrijednost i trajni uspjeh.

Partnerska suradnja i postizanje ciljeva

Nastojimo našim klijentima ponuditi najbolje moguće usluge u svakom trenutku. Djelujemo kao partneri za naše klijente, koje uvijek podržavamo u postizanju njihovih ciljeva i ambicija. Svoju uslugu jamčimo kroz dinamičnu suradnju u partnerskom duhu. Također njegujemo aktivnu kulturu povratnih informacija i težimo dugoročnim odnosima s klijentima.

Integritet i komunikacija koja gradi povjerenje

Održavamo komunikaciju koja je otvorena, izravna i puna poštovanja prema našim zaposlenicima, klijentima i vanjskim partnerima. Slušamo, razumijemo i nalazimo zajednička rješenja te pri tome jamčimo da nam u svakom trenutku možete u potpunosti vjerovati.
Kontaktirajte nas
Dogovorite sastanak
Plava strelica
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram