Kreston Croatia logo

Usluge računovodstva

Računovodstvo malih i srednjih poduzeća, neprofitnih organizacija

Računovodstvo predstavlja osnovu svih računovodstvenih funkcija. Računovodstvo uključuje održavanje točne i ažurne evidencije svih financijskih aktivnosti tvrtke. Ispravno računovodstvo čini druge računovodstvene funkcije, kao što su revizija, obračun plaća i porezne pripreme, puno jednostavnijim i manje vremenski zahtjevnim.

Obračun plaća

Obračun plaća kritična je poslovna operacija koju obavlja vaš računovodstveni tim. Obračun plaća uključuje upravljanje svim naknadama zaposlenika, povlasticama i zadržavanjima. Kontinuirano upravljamo vašim platnim spiskovima, osiguravajući da svi zaposlenici dobiju naknadu u skladu s njihovim ugovorima o radu i odabirom beneficija.

Računovodstveno izvještavanje

U skladu s vašim potrebama i željama, uz obvezne izvještaje koje je društvo dužno predavati, kreiramo mjesečne izvještaje pomoću kojih ćete pratiti svoje poslovanje i financijski rezultat.

Usklađenost s propisima

Usklađenost s državnim i lokalnim financijskim propisima izuzetno je važna za svako poslovanje. Naš tim će redovito surađivati s vama kako bi osigurao da vaše poslovne aktivnosti, evidencija i procesi budu u potpunosti u skladu sa svim primjenjivim propisima.
Kontaktirajte nas
Dogovorite sastanak
Plava strelica
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram